Forside

  Om Take-Two
    - duo
    - trio
    - band

  Hør Demo

  Info

  Kontakt

TAKE-TWO
- Professionel musik til enhver lejlighed -

 

 

 

 
 

DINNER/RECEPTION:

Nyd den skønne stemning af LEVENDE musik - leveret af Dennis Venzel, professionel pianist & Tobias Fensløv, professionel sanger & entertainer. Vi skaber en hyggelig og dejlig atmosfære med behagelig og afdæmpet musik, så gæsterne uden problemer kan tale sammen og nyde maden, musikken og selskabet.

Vi tilrettelægger musikken efter jeres smag, så I får præcis dét som passer til jer og jeres gæster. Repertoiret spænder lige fra kendte klassiske klaverstykker over jazz, latin og berømte film- & musicalmelodier til pop og tidens velklingende temaer.

Vi akkompagnerer gerne til evt. fællessange der måtte komme undervejs.


  

DANS:
Take-Two duo har et stort repertoire af kendte hits fra den danske og internationale scene. Vi sammensætter dansemusikken efter kundens ønsker, så festen bliver en sikker succes. Ingen kan sidde stille når Take-Two duo fyrer op under dansegulvet.

Selvom de andre i bandet "mangler" når Take-Two duo går på scenen, er det forbløffende så godt det lyder når duoen begynder at spille. De andre musikere er nemlig blevet indspillet hjemme i studiet og er med på harddisken. Resultatet er fantastisk! Det lyder som om det er et stort band der spiller, og man tror ikke sine egne øjne når man ser, at kun to mand kan få så meget gang i festen.

En super løsning hvis budget eller pladsforhold er begrænsede.

 

 

TAKE-TWO DUO:
 
    -  Piano/keyboards/sang
    -  bas/guitar/sang
    -  levende musik der gør en forskel!


Dennis Venzel:
Pianist, komponist, akkompagnatør og arrangør.
Født 1978. Mere end 15 års erfaring med festmusik (dinner og dans). Uddannet på Det Alternative Konservatorium i København, overbygning med speciale i bebop jazz. Grad 5 diplom i klassisk klaver fra European Piano Teachers Association. Arrangør og kapelmester på div. musicals samt i bandet Night Hours.


Tobias Fensløv:
Sanger, bassist, guitarist & entertainer.
Født 1972. Mere end 10 år på scenen som professionel musiker. Har studeret musik på Musikvidenskabeligt Institut med sang som hovedfag. Sanger og skuespiller i musicals og operetter, bl.a. "Forelsket i København", " Den glade enke",  "Mød mig på Cassiopeia", "Flagermusen" og "South Pacific".